PowerBright TRx

Jouw formule voor een vlekkeloze, egale teint

Pigmentvlekken. Verkleuringen. Ongelijkmatige teint. Dit zijn allemaal tekenen van hyperpigmentatie, die ervoor kunnen zorgen dat we er tot wel twaalf jaar ouder uit zien dan we werkelijk zijn. De hyperpigmentatie die zichtbaar is aan het huidoppervlak is slechts een klein percentage van de aanwezige schade die de huid ondervindt. Hyperpigmentatie die niet wordt behandeld komt naarmate we ouder worden aan het huidoppervlak, waardoor deze met het blote oog zichtbaar wordt.

Het ontstaan van PowerBright TRx™
PowerBright TRx™ is ontstaan uit jarenlang onderzoek door Dermalogica’s huidexperts. Deze productlijn bevat drie leave-on producten die geïntegreerd kunnen worden in ieder Dermalogica verzorgingsregime. De zijdezachte, peptiderijke formules voorkomen en controleren de pigmentproductie en zorgen daarmee voor jouw meest vlekkeloze en egale huid ooit.

Oorzaak hyperpigmentatie
Hyperpigmentatie wordt voornamelijk veroorzaakt door ontstekingsreacties in de huid, bijvoorbeeld door acne en hormonale invloeden. Daarnaast spelen genen, stress en chemicaliën een rol. Wanneer de huid wordt blootgesteld aan deze factoren, maken de pigmentcellen in onze huid melanine aan. Wanneer de huid overmatig wordt blootgesteld aan UV-stralen, of wanneer we hormonale schommelingen ondervinden (bijvoorbeeld tijdens zwangerschap of door gebruik van de pil), raakt de melanineproductie verstoord. Melanine hoopt zich dan op, wat resulteert in ouderdomsvlekken of een ongelijkmatige teint.

Het behandelen van hyperpigmentatie
Het behandelen van hyperpigmentatie is een meer-fasen proces. Het gebruik van verhelderende en exfoliërende producten is daarbij van essentieel belang. Deze producten helpen bij het behandelen van bestaande pigmentvlekken en het voorkomen van nieuwe hyperpigmentatie. Daarnaast is het dagelijks gebruik van een breedspectrum zonbeschermingsproduct belangrijk om hyperpigmentatie te voorkomen.

Het PowerBright TRx™ productsysteem bevat krachtige ingrediënten zoals OligopeptidesNiacinamide en Zinkglycinaat, die helpen bij het controleren van de melanineproductie en hyperpigmentatie. Daarnaast helpen exfoliërende ingrediënten zoalsPompoen enzymen om de huid te verzachten, de teint te verbeteren en donkere vlekken te verminderen.

De 3 PowerBright TRx™producten

 • C-12 Pure Bright Serum: gebruik dit product dag en nacht om hyperpigmentatie en een onregelmatige teint te bestrijden. De formule bevat een exclusieve mix van Oligopeptides, Phytic Acid, Zincglycinaat en Rode en Bruine Alg die de productie van melanine controleren. Advies: breng dit product aan na de reiniging en vervolg met Pure Light spf50 of Pure Night.
 • Pure Light spf50: deze geavanceerde, verzachtende verzorging voor overdag gebruikt algenextracten om de huid te verhelderen en hyperpigmentatie te controleren. De krachtige peptides helpen bij het reguleren van de melanineproductie en de verhelderende plantenextracten bevorderen een gelijkmatige teint. Bovendien beschermt de hoge spf tegen schadelijke UV-stralen. Advies: breng dit product royaal aan als dagverzorging nadat het C-12 Pure Bright Serum is aangebracht.
 • Pure Night: deze voedende nachtcrème hydrateert, verheldert en maximaliseert de resultaten van het PowerBright TRx™ productsysteem. Het helpt de melanineproductie te controleren en hyperpigmentatie te voorkomen terwijl je slaapt door de krachtige mix van peptides en het verhelderende Vitamine C. Advies: breng dit product aan als nachtverzorging nadat het C-12 Pure Bright Serum is aangebracht.
Sorteer op
 • pigmentvlekken

  C-12 Pure Bright Serum (50ml)
  C-12 Pure Bright Serum (50ml)
  € 119,90
 • pigmentvlekken

  Pure Light SPF50 (50ml)
  Pure Light SPF50 (50ml)
  € 77,00
 • pigmentvlekken

  Pure Night (50ml)
  Pure Night (50ml)
  € 93,00
 • pigmentvlekken

  PowerBright Treatment Kit
  PowerBright Treatment Kit
  € 49,90
© 2006 - 2022 PUUR Skin Care | sitemap | rss