Living Proof

livingproof-sale.jpg

KORTINGSCODE voor Living proof: LP20

THEY HAVE THE SCIENCE. YOUR ARE THE LIVING PROOF!
Living Proof is een anders-dan-anders cosmeticabedrijf. Door de unieke samenwerking tussen kappers, haarstylisten en biomedische wetenschappers ontwikkelen ze haarproducten die hun beloften écht nakomen en een briljante brug slaan tussen beauty en wetenschap. De enige die dat kan bewijzen? Dat ben jij! You are the Living Proof!

PROOF IN A BOTTLE
Bob Langer is een wereldberoemde biotech uitvinder en heeft na Einstein de meeste wetenschappelijk awards op zijn naam staan. Hij kwam in 2004 samen met Jon Flint en Dr. Amir Nashat tot de ontdekking dat de beauty industrie al 30 jaar gebruik maakte van dezelfde traditionele technologieën en ingrediënten zoals siliconen en oliën. Ze vonden het tijd voor een radicale break-through! Daarom ontwikkelden ze producten die vrouwen "proof in a bottle” bieden in plaats van "hope in a bottle".

DREAMTEAM
Ze gebruikten technologieën van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) in Cambridge (US) en ontwikkelden nieuwe, gepatenteerde moleculen die het gedrag van het haar volledig kunnen veranderen.

Toen de wetenschappers samen gingen werken met beauty-experts zoals celebrity kapper Ward Stegerhoek en stylist Mitch Derosa was het hek van de dam. In 2008 werd Jennifer Aniston co-owner en spokesperson van Living proof: “When I switched to Living Proof, there was a dramatic difference. All I can say is that I was literally the Living Proof”!

MOLECULAIRE REVOLUTIE
Moleculen zijn hét ingrediënt bij Living Proof. De producten kondigen een nieuw tijdperk in haarverzorging aan en bieden een oplossing voor de meest voorkomende haarproblemen. 
Voorkomt frizz: Het gepatenteerde ‘Healthy Hair Molecule’ OFPMA weert vocht, vuil en olie maar liefst 70% doeltreffender uit het haar. Hiermee voorkom je frizz en blijft je haar langer schoon! OFPMA is in 30 jaar de grootste doorbraak in anti-frizz technologie. 
Volume & textuur: Een andere door Living Proof gepatenteerde molecuul is PBAE dat volume en textuur geeft. Het legt een microscopisch patroon van volume gevende puntjes aan op de haarvezel, waardoor het haar vol en dik aanvoelt en het zich ook zo gedraagt. PBAE zorgt voor langhoudend volume met souplesse en geeft zo textuur aan zelfs het meest fijne en slappe haar.

Met inmiddels 90 awards op zak en een doorbraak in Amerika is Living Proof klaar om een haarrevolutie in Nederland te ontketenen en daarom vanaf nu ook verkrijgbaar bij PUUR SKin Care!

 

© 2006 - 2022 PUUR Skin Care | sitemap | rss