Stem Cell

Een scala van innovatieve producten met een hoge concentratie van plantaardige stamcellen die de normale vertraging van de celregeneratie tegengaan die zich voordoen met de verloop van de tijd, de structuur van het weefsel versterken en de huidskwaliteit aanzienlijk verbeteren.

Mesoestetic Stem Cell producten bevatten beschermende anti-aging werkstoffen om de huidcellen te herstellen in diverse huidlagen.

Stamcellen kunnen zich opsplitsen zonder hun eigenschappen te verliezen. Stamcellen zijn in staat huidcellen te vernieuwen en te herstellen in verschillende huidlagen.

Mesoestetic gebruikt plantaardige stamcellen in de producten afkomstig uit de Zwitserse appel. Deze komen voort uit de biotechnologie en bevatten een rijke concentratie aan werkstoffen. Verschillende studies tonen aan dat deze vele goede eigenschappen bezitten. Ze beschermen en reactiveren onze eigen huid-stamcellen waardoor ze ons bindweefsel versterken en de kwaliteit en textuur van de huid beter maken. Ze hebben een sterke anti-aging werking en maken de huid gladder en steviger.

STEM CELL

Sorteer op
 • Stem Cell Active Growth Factor (50ml)
  Stem Cell Active Growth Factor (50ml)
  € 89,50
 • Stem Cell Nanofiller Hyaluron Lipcontour (15ml)
  Stem Cell Nanofiller Hyaluron Lipcontour (15ml)
  € 76,00
 • Stem Cell Serum Restructurative (5x3ml)
  Stem Cell Serum Restructurative (5x3ml)
  € 82,00
© 2006 - 2022 PUUR Skin Care | sitemap | rss