Microdermabrasie

Microdermabrasie

Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken.Soms zijn er factoren die de huid echter behoorlijk kunnen beschadigen.

Hardnekkige acne, operatielittekens, brandwonden, pigmentvlekken, groei-of zwangerschapsstriemen zijn enkele voorbeelden die als storend ervaren kunnen worden of een belemmering kunnen zijn in het dagelijks functioneren.

Met microdermabrasie kunnen deze huidbeschadigingen tot een minimum terug gebracht worden. Ook rimpelvorming kan zichtbaar vervaagd worden.

Hoe werkt Microdermabrasie?

Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid ‘gespoten’. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden.

U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van microdermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling.

Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

Voor welke huidtypes is Microdermabrasie geschikt?

*huidverjonging
*vervagen van lijntjes en rimpels
*verkleinen van grove poriën
*opfrissen van een grauwe (rokers)huid
*vervagen van littekens (snij- en brandwonden)
*oplichten van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
*vervagen van striae(zwangerschapsstriemen)
*verminderen van hardnekkige acne
*vervagen van acne littekens

De behandeling 

Na 1 behandeling met de microdermabrasie is er zichtbaar resultaat, maar het beste resultaat wordt behaald in kuurverband. Voor het verjongen van de huid zijn 3 tot 5 behandelingen nodig, voor littekens, rimpels, pigmentvlekken en acne zijn meerdere behandelingen nodig.
Dit heeft mede te maken met het herstellende vermogen van uw huid.

De behandeling vindt plaats na een intake gesprek waarin u al uw vragen kunt stellen en wij u meer kunnen toelichten over de behandeling.

Voor alle vragen omtrent microdermabrasie kunt u ten allen tijden contact met ons opnemen.

© 2006 - 2024 PUUR Skin Care | sitemap | rss