Smooth Affair® Primers

Smooth Affair® Illuminating Glow Face Primer
Een zijdezachte, verhelderende gelaatsprimer die vocht in de huid vasthoudt, poriën minder zichtbaar maakt en fijne lijntjes vervaagt, met een stralende, soft-focus parelmoerfinish.

Masseer een hoeveelheid ter grootte van een erwt met je vingers in de huid van gelaat en hals, tot het product is opgenomen. Breng dan je favoriete foundation en hydration spray aan, voor een perfecte look die lang blijft zitten.

Smooth Affair® Mattifying Face Primer
Deze primer zorgt ervoor dat je make-up makkelijk aan te brengen is en beter blijft zitten. Smooth Affair Mattifying Face Primer matifieert en de revolutionaire PoreAway'R technologie vermindert zichtbaar het aanzien van poriën. Breng Smooth Affair aan na je huidverzorgingsproducten en als eerste stap van je make-up routine.

Smooth Affair® Brightening Face Primer
De primer en brightener van Jane Iredale. Het heeft anti-aging eigenschappen, het egaliseert de huidteint, het verkleint de poriën en laat de huid stralen als nooit tevoren.

Door het gebruik van deze fantastische primer wordt de huid geëgaliseerd. Tevens wordt de huid tegelijkertijd gevoed met anti oxidanten. De primer is ideaal voor mensen die last hebben van hyperpigmentatie. Na het gebruik van de primer is het makkelijker om de make up aan te brengen en deze blijft ook direct langer zitten. Daarnaast is de lichte, frisse geur een verademing voor de zintuigen.

Sorteer op
 • Smooth Affair® Illuminating Glow Face Primer (50ml)
  Smooth Affair® Illuminating Glow Face Primer (50ml)
  € 52,00
 • Smooth Affair® Brightening Face Primer (50ml)
  Smooth Affair® Brightening Face Primer (50ml)
  € 52,00
 • Smooth Affair® Mattifying Face Primer (50ml)
  Smooth Affair® Mattifying Face Primer (50ml)
  € 52,00
© 2006 - 2024 PUUR Skin Care | sitemap | rss