Powder Me Dry SPF30

Krachtige, on-the-go zonbescherming
Blijf beschermd in de zon, altijd en overal. De NIEUWE Powder-Me® SPF 30 Refill Brush levert een luchtige, fysische breedspectrum zonbescherming op, onder of over je make-up. De luxueus zachte, navulbare veganistische borstel past in uw handtas en in uw dagelijks leven.

Huidverzorgende, fysische, breedspectrum (UVA/UVB) zonbescherming voor gelaat, lichaam en hoofdhuid. Gemakkelijk aan te brengen onderweg, onder- of boven je make-up.

Nieuwe ultra-zachte navulbare borstel
De luxueuze zachte, veganistische borstel is ideaal voor het aanbrengen van poeder, en zorgt voor een gelijkmatige dekking.

Beschermt de huid en de planeet
De navulbare, herbruikbare Powder-Me bevat twee volledig recycleerbare navulkokers. De veilige, magnetische borstelkop is afneembaar voor een makkelijke reiniging.

Zuiver, hoog prestatievermogen, droge zonbescherming
Beschermt het gelaat, lichaam en hoofdhuid onmiddellijk tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen met huidverbeterende fysische breedspectrum zonbescherming. Draag alleen of over make-up zonder het plakkerig gevoel van een vloeibare formule.

Professionele kwaliteit, herbruikbare borstel voor een vlekkeloze dekking
Powder-Me SPF 30 Refill Brush is gemaakt met een ultra-zachte Kabuki-stijl borstel. De handgebonden veganistische, synthetische vezels bootsen de natuurlijke haren na, voor een gelijkmatige verdeling van het product op de huid.

Meer bescherming, minder verspilling
De morsingsvrije borstel zorgt niet enkel en alleen voor eenvoudige touch-ups onderweg, zodat de huid beschermd blijft, maar reinigt ook eenvoudig voor een optimale werking en een lange levensduur van de borstel.

Sorteer op
© 2006 - 2024 PUUR Skin Care | sitemap | rss