Medik8

Elliot Isaacs studeerde naast farmacologie en biochemie ook fysiologie aan de Universiteit van Leeds. Nadat hij de wereld rondgereisd had, werd Elliot geïnspireerd om het wereldberoemde cosmeceutische merk Medik8 te creëren. Hij bouwde het vervolgens op vanuit een klein laboratorium achter in de apotheek van zijn vader.

Medik8 is geboren uit een passie om te streven naar een betere huidgezondheid en -resultaten. Elliot kwam in de huidverzorgingsindustrie in een tijd waarin natuurlijke huidverzorgingsmerken de traditionele huidverzorgingsmarkt begonnen uit te dagen.

Een product van zijn tijd, een wetenschapper die 5 jaar rond de wereld heeft gebackpackt, deelde ook de waarden van de natuurlijke beweging van eerlijke handel, duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten. Maar zijn idee, uniek in die tijd, was om deze ethische achtergrond te combineren met zijn ervaring in de biochemie om resultaatgerichte producten te creëren met bewezen wetenschap. Gericht op de rijpere huid om een jeugdigere huidteint te behouden, is zijn missie om anti-aging huidverzorging te demystificeren met zijn filosofie van 'vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A' s nachts. Er is volgens hem geen reden om te kiezen tussen resultaat en ervaring.

Medik8 probeert eenvoudige routines te creëren die resulteren in een gezonde, 'Mooie huid voor het leven'. Door progressieve sterke punten aan te bieden binnen de kerningrediëntgebieden vitamine C en A, kunnen klanten in de loop van de tijd blijven voortbouwen op hun resultaten. Hopelijk een leven lang.

Hij is al lang lid van de Society of Cosmetic Scientists en wordt genoemd op meerdere patenten voor zijn bijdrage aan het werk aan retinoïden, groeifactoren, verhelderingsingrediënten en nieuwe antioxidanten. Elliot heeft meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van professionele huidverzorgingsproducten. Tegenwoordig is hij nog steeds nauw betrokken bij productontwikkeling, met name het CSA-platform, en zijn sterke waarden komen nog steeds terug in alles wat Medik8 doet, wat heeft geresulteerd in een wereldberoemd huidverbeteringsmerk dat de norm uitdaagt.

© 2006 - 2024 PUUR Skin Care | sitemap | rss