Microneedling

Als het gaat om vooruitstrevende behandelingen en methoden om uw huid in topconditie te brengen en te houden zijn wij van PUUR Skin Care altijd op zoek naar de nieuwste en meest effectieve behandelmethoden voor uw huid. Vanaf heden kunt u dan ook bij ons in het Skin Care Center terecht voor Microneedling behandelingen.   

Waarom microneedlen?
In Hollywood is het een groot succes. Iedereen doet het, Angelina Jolie, Madonna, Jennifer Aniston, Cameron Diaz. Ze gebruiken allemaal de Dermaroller om hun huid optimaal te onderhouden.

Micro-needling therapie is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverjonging. Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken honderden microkanaaltjes zonder de huid te beschadigen. Hoogwaardige producten met actieve ingrediënten kunnen hierdoor tot 200 maal meer in de huid doordringen! 
Doordat de huid op een zachte manier wordt geperforeerd, ontstaat een massale migratie van de fibroblasten; onze bindweefselcellen die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.
De aanmaak van collageen en elastine wordt hiermee bevorderd.

In tegenstelling tot vele andere technieken zoals chemische peelings of laserbehandelingen, brengt de microneedling therapie geen schade toe aan de huid. Integendeel; het is een natuurlijke anti-aging therapie en kan daarom onbeperkt worden toegepast.

Wat kunt u van microneedling verwachten?
Het doel is om een structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen.
Met microneedlen wordt er een nieuwe transcellulaire route gecreëerd om een sterk verhoogde product opname van de huid te verkrijgen. Daarnaast stimuleert het natuurlijke wondheling (huidverjonging) van de onderhuid. De huid maakt nieuw gezond collageen aan, waarbij de kwaliteit van de huidcellen wordt hersteld en verhoogd.
Rimpels, verwijde poriën en pigmentvlekken verminderen of verdwijnen. De huid ondergaat een lifting en de huidspanning wordt aanzienlijk verbeterd. De huid voelt aanzienlijk voller, steviger en gladder aan.

Deze behandeling wordt de ideale anti-aging huidverzorging van de nieuwe generatie. Dus daadwerkelijke huidverjonging in de vorm van:
• Rimpelvervaging, huidverstrakking en vermindering of verwijdering van ouderdomsvlekken
• Algemene huidverjonging, strakkere en een vollere huid
• Littekenverbetering bij bv. acné
• Striae vermindering
• Vermindering/ verwijdering van pigmentvlekken
• Vermindering van couperose

In ons Skin Care Center werken we met Rollers met naalden van 0,5 mm, 1 mm en 1,5 mm. Afhankelijk van uw huid wordt een keuze voor een roller gemaakt. De Dermarollers die in ons instituut worden gebruikt zijn niet te vergelijken met een Home Dermaroller omdat deze vele malen dieper in de huid doordringen.

 

© 2006 - 2024 PUUR Skin Care | sitemap | rss