Microzone Prijslijst

Microzone prijslijst met voorbeelden

Flash Exfoliation microZone
Verstevig, vernieuw en verhelder uw huid met deze superkrachtige exfoliërende gelaatsbehandeling. Hydroxyzuren vernieuwen de huid en verminderen tekenen van voortijdige veroudering terwijl een voedende vitaminecocktail, plantenextracten en hydraterende werkstoffen de huid verzachten, herstellen en in de meest gezonde conditie brengen.

Tarief: €25.

Eye Rescue microZone
Een unieke mix van peptides, verstevigende eiwitten en therapeutische vitaminen verstevigen de huid rondom de ogen en laten vermoeide ogen weer stralen. Een zachte peeling verwijdert dode huidcellen terwijl een kalmerend oogmasker de geïrriteerde, vermoeide ogen verzacht en revitaliseert.
Tarief: €25.

Rapid Spot Clearing microZone
Spot to be gone! Ideaal voor zij die opkomende puistjes snel willen uitdrogen en voor zij die beter weten dan puistjes uit te drukken, wat het alleen maar erger maakt. Deze behandeling focust op puistjes, onzuiverheden en ontstekingen en is een intensief lokale reinigende behandeling.
Tarief: €25.

Blackhead Relief microZone
Pak puistjes aan voor ze ontstaan! Deze intensieve behandeling duikt diep in de poriën om er sebum te ontrekken en de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor puistjes en ontstekingen te doden. Het resultaat is een superschone, superfijne en superheldere huid. Weg zwarte puntjes.
Tarief: €25.

Lip Renewal microZone
Laat u opvallen door uw volle lippen en gezonde glimlach met deze exclusieve behandelingen voor een zone die vaak vergeten wordt: de lippen! Doordrenkt van hydratatie zullen de lippen voller zijn, kleurrijker, herstelt en zachter.
Tarief: €25.

Hand Repair microZone
De eerste tekenen van veroudering ziet u vaak op de handen. Het is dus hoog tijd om ze te herstellen en ze te beschermen tegen schade in de toekomst. Deze behandeling omvat een maximale peeling en een maximale hydratatie. Het resultaat zijn ultra zachte handen en de pigmentatie wordt keer na keer lichter.
Tarief: €25.

 

© 2006 - 2024 PUUR Skin Care | sitemap | rss