Skin Care Center

PUUR Skin Care is een vooruitstrevend Skin Care Center gespecialiseerd in huidverbetering.

Puur staat voor zuiver, kwaliteit, degelijkheid en no nonsense.
PUUR Skin Care is anders omdat wij producten gebruiken zonder irriterende ingrediënten zoals minerale olie, lanoline, paraffine, synthestische geur- en kleurstoffen en formaldehyde.
PUUR Skin Care gebruikt alleen de stoffen die uw huid echt nodig heeft.

Tevens is een behandeling in ons Skin Care Center géén standaard behandeling. Standaard behandelingen bestaan niet bij PUUR Skin Care omdat geen enkele huid standaard is. 


Wij combineren een vakkundige huidanalyse met een eerlijk productadvies. Elke behandeling bij PUUR Skin Care wordt specifiek aan de hand van uw huidtype en huidconditie samengesteld.

Het doel daarbij is uw huid in optimale conditie te brengen en te houden. Uw huid is tenslotte het grootste orgaan van uw lichaam en moet een leven lang meegaan.

In de praktijk wordt gewerkt met Paula's Choice, Dermalogica en Image Skincare

Dit zijn cosmetische producten met zeer actieve werkstoffen uit de farmaceutische industrie. Zogenaamde cosmeceuticals. Cosmeceuticals werken dieper in de huid dan de traditionele producten. Hierdoor zijn ze effectiever voor de huid en de conditie en structuur van uw huid zullen zichtbaar verbeteren.

Waarom Paula's Choice, Dermalogica en Image Skincare?

Paula's Choice, Dermalogica en Image SkinCare maken huidverzorgingsproducten zonder irriterende ingrediënten zoals minerale olie, lanoline, paraffine, synthetische geur- en kleurstoffen en formaldehyde. Alleen die stoffen worden gebruikt die uw huid echt nodig heeft. Image SkinCare producten  en behandelingen zijn exclusief ontwikkeld voor en door huidspecialisten en artsen. 

Kortom: Bij PUUR Skin Care draait het om twee dingen: U en uw huid! Maak een afspraak en ervaar het verschil!

Met vriendelijke groet,
Inge de Vos

© 2006 - 2024 PUUR Skin Care | sitemap | rss