Dermashaper Behandelingen

DermaShaper

Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen door de fibroblasten gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kan uw schoonheidsspecialist(e) een bijzondere behandeling geven met het DermaShaper apparaat.

Door de behandeling met de DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon.

Hoe werkt de DermaShaper

De DermaShaper werkt met een hele hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en het herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.

Met de DermaShaper behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is. Zonder operatie en zonder pijn.

Behandelingen

De DermaShaper kan ingezet worden voor een breed scala aan behandelingen

  • Intensieve huidverjonging
  • Verstevigende gelaatsbehandeling
  • Drainage onder de ogen
  • Kalmeren en herstellen bij couperose en gevoelige huid
  • Kalmeren en herstellen van de getraumatiseerde huid na acnebehandeling, chirurgische ingrepen, IPL behandeling of micro-dermabrasie
  • Kalmeren en herstellen van de huid na (zon)verbranding
  • Het behandelen van verklevingen en littekens op gelaat en lichaam

De DermaShaper is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het kuurverband is dan ook volledig afhankelijk van wat u wenst te bereiken. Wilt u bijvoorbeeld een huidverjongingskuur? Dan biedt een kuurverband van 10 weken, 1 x per week, de voorkeur. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden.

Toepassingsmogelijkheden

De DermaShaper heeft drie behandelmogelijkheden voor verschillende toepassingen, namelijk ultrasoon, elektrotherapie en ionisatie. De mogelijkheden kunnen niet alleen afzonderlijk toegepast worden, maar ook gecombineerd.

Ultrasoon
Ultrasoon zijn zeer hoge geluidsgolven die voor het menselijk oor niet hoorbaar zijn. Ultrasoon heeft ook diverse effecten op de huid. Door de energie van de ultrasoongolven en de warmteontwikkeling ontstaat er een micromassage in de huid.

De micromassage zorgt voor een betere doorbloeding en hierdoor vindt een verhoogde stofwisseling plaats. Alles wordt weer in werking gesteld en fibroblasten worden gestimuleerd nieuw collageen aan te maken.

Andere toepassingsmogelijkheden zijn spierontspanning, pijnvermindering en een drainerende werking.

Elektrotherapie
Bij de elektrotherapie wekken de stroomimpulsen spiercontracties op. Voor elke spiercontractie is een verhoogde bloedtoevoer nodig en daarmee kan met elektrotherapie een veel krachtigere en intensere doorbloeding bereikt worden dan wat met een manuele massage te bereiken is. Bovendien worden door elektrotherapie de verslapte spierweefsels versterkt en worden vetophopingen in het weefsel afgebouwd.

Ionisatie
Bij ionisatie wordt gebruik gemaakt van gelijkstroom. De gelijkstroom laat werkstoffen dieper in het weefsel doordringen, wat ook vaak insluizen genoemd wordt. De opname van de werkstoffen is effectiever en gemakkelijker, waarmee de werkzaamheid van de producten aanmerkelijk verhoogd wordt.

Resultaat

De behandelingen met de DermaShaper geven direct zichtbaar en voelbaar resultaat. De huid krijgt meer spanning, rimpels zijn minder diep, wallen zijn zichtbaar minder en de huid vertoont aanzienlijk minder roodheid. De behandeling met de DermaShaper wordt dan ook de instant facelift genoemd.

Voor Na
shaper-foto-voor shaper-foto-na
© 2006 - 2024 PUUR Skin Care | sitemap | rss