No Sweat Deodorant

THE OHM COLLECTION is een pareltje op het gebied van natuurlijke cosmetica ... en dit keer ook nog eentje van Nederlandse bodem. 

The Ohm Collection denkt net even anders dan anders en dit 'andere' vind je terug in de producten. 

De eerste productlijn van The Ohm Collection was meteen een schot in de roos. Heerlijke fantastische deo’s in verscheidene fantastische sensuele geuren. Maar geen gewone deodoranten, nee, The Ohm Collection ontwikkelde poederdeodoranten. Die niet alleen heel effectief werken zonder aluminium, maar ook nog eens goed en heilzaam voor je zijn.

The Ohm Collection heeft een poeder deodorant ontwikkeld op basis van natriumbicarbonaat (ook wel zuiveringszout of baking soda genoemd), gecombineerd met de meest sensuele geuren van de meest hoogwaardige essentiële oliën ter wereld. 

Werking: langs je oksels lopen verschillende lymfebanen. Deze banen lopen van en naar de borst en wil je niet onnodig belasten. 
The Ohm Collection maakt uitsluitend gebruik van ingrediënten die het lichaam ondersteunen in plaats van de lymfeklieren te vervuilen of af te sluiten. Natriumbicarbonaat heeft een alkaliserende werking op transpiratie, waardoor je lichaam de hele dag fris blijft. 
Het deopoeder ondersteunt het lichaamseigen proces. Vergelijk het met een alkalisch dieet waarbij je verzurende voedingsmiddelen zoals vlees, tarwe en (scherpe) kazen vermijd. Deze voedingsmiddelen zijn zuurvormend en daarmee (mede-)veroorzaker van de beruchte transpiratiegeur. 

The bottom line: het is even wennen -het blijft tenslotte een poeder - maar daarna wil je echt niet meer anders. Geen excuses meer dus om reguliere deo's te blijven gebruiken. De Ohm Deo Dorant doet gewoon wat ie belooft! 

The Ohm Collection Deodorant is verkrijgbaar in acht rustige geuren, inmiddels is er ook een lijn speciaal voor tieners: No Sweat. 

Alles 100% natuurlijk, gemaakt met de prachtigste ingrediënten en de stijl en klasse die bij het merk horen. 

Leuk te weten: Ohm is een mantra en een heilig symbool bekend in het Hindoeïsme en Boeddhisme. Het staat onder andere voor de beleving van het oneindige, het universele bewustzijn. Of misschien beter: het Kosmisch Bewustzijn. The Ohm Collection staat dan ook voor Cosmetisch Bewust.

© 2006 - 2024 PUUR Skin Care | sitemap | rss